Time 2 connect with yourself

Doe mee met onze @Home Retreat van 21 t/m 28 maart 2021

Een week lang  iedere dag een momentje van aandacht voor jezelf.

In ons drukke leven zijn wij vrouwen vaak bezig met anderen. Maar wanneer neem jij eens een moment echt voor JOU?

Wij, als Time2Connect ondernemersgroep, hebben speciaal voor jou een programma samengesteld zodat je een week lang, iedere dag een momentje tijd voor jezelf uittrekt. Iedere dag zal dit op een andere manier zijn. Zie het maar als een soort van proeverij en een cadeautje voor jezelf. Want uiteindelijk mag daar ook ruimte voor zijn.

En om het voor iedereen toegankelijk te maken zijn de kosten per deelnemer slechts € 47,-.

Lees hier wat je kunt verwachten.

Wat houdt de @Home Retreat in?

Een week lang word je iedere dag getrakteerd op een momentje van aandacht voor jezelf. Het hoofdthema dat ben JIJ, want het gaat over liefde voor jezelf.

Iedere dag neemt één van de ondernemers je mee in haar wereld, waardoor je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met verschillende disciplines. Er is speciaal een besloten Facebook pagina opgericht, waarin je je ervaringen met andere deelnemers kunt delen.

Je kunt dus besluiten om op de dag zelf mee te doen, maar je kunt daar ook een eigen moment voor kiezen. Alle links blijven beschikbaar tot 11 april 2021.

Programma

Zondag: Welkom en wat kan je verwachten

Maandag: Creatieve tekentherapie

Dinsdag: Hypnose

Woensdag: 4 elementen embodiment

Donderdag: Mindful wandel meditatie

Vrijdag: Je levensverhaal als kracht

Zaterdag: Vilt workshop

Zondag: Modeshow – sit back and enjoy the show!

Time2Connect

Time2Connect is een groep van enthousiaste vrouwelijke ondernemers met zeer uiteenlopende vakgebieden, van coaching vanuit diverse invalshoeken, creativiteit, tot grafisch design of ondernemers assistentie. Wij komen regelmatig bij elkaar om kennis uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. Op deze manier kunnen we een breed scala van diensten aanbieden. Time2Connect zit in Gelderland met als centrale kern Harderwijk.

Dit zijn de ondernemers die jullie kennis zullen laten maken met hun vakgebieden.

Ik hou ervan om anderen gelukkig te zien en als ik daar op mijn eigen, bescheiden, wijze aan kan bijdragen dan word ik daar, op mijn beurt, ook weer blij van.

Ik geloof er dan ook in dat het leven je bepaalde kansen biedt en soms ook beproevingen. Het is een proces van groei. Naast mijn reguliere baan heb ik een coachingspraktijk die werkt vanuit de Chinese 5 elementen. Ik werk o.a. met Nine Star Ki, Feng Shui, systeemwerk en hypnotherapie. Dit alles kan ik inzetten om jou in verbinding te brengen met jezelf. We hebben allemaal zo onze beperkende overtuigingen en daar kun je serieus last van hebben. En…. dat hoeft niet!

Debby Engels

www.chinergie.nl

Wie ben ik?

Een vrouw vol tegenstrijdigheden! Klein in lengte, groot in al mijn glorie. Nuchter en magisch tegelijk. Ik word blij van kleur (en ik ga je rode sokken laten dragen, echt waar!), tekenen en ik inspireer mensen graag.

Ik lijk heel lief, en dat ben ik ook, maar ik leg wél de vinger op de zere plek! Je komt bij mij niet om in stand te houden wat je niet meer wilt, je komt voor heling en verbetering.

Esther Foppen

www.estherfoppen.nl

Je levensverhaal als kracht

Er schuilt een kracht in het kunnen zeggen: “Dit ben ik en dit is mijn verhaal!”  Je neemt daarmee je eigen plek in. Pas als je dit kunt doen, ervaar je de vrijheid om jezelf te zijn en je oprecht te kunnen verbinden met anderen. 

Weten waar je vandaan komt geeft context aan waar je nu staat. Zo zie je helder waar je vandaan komt en waar je naar onderweg wilt zijn. Ook ontdek je welke keuzes je te maken hebt om (weer) volop van het leven te genieten. 

Ervaar deze week hoe je jouw levensverhaal als kracht, leermeester en inspiratiebron kunt inzetten!

Anna van der Wal-Annema

www.eoto.nl

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en de ander halfleeg. Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten?

Er zijn diverse aandachtsgebieden waar Life Coaching je bij kan helpen, zowel op het werk als privé. Zo kan er van alles om je heen gebeuren, waar je vaak niet veel aan kunt veranderen. Je hebt wel een keuze hoe je daarmee om kunt gaan. De essentie van het Life Coaching in de natuur is dat je tijdens het wandelen makkelijk in gesprek komt en in beweging bent. Het werkt ontspannend en inspirerend. De natuur spiegelt wat er van binnen bij je afspeelt. Dit zorgt ervoor dat je zelf je eigen antwoorden ontdekt.

Jezelf zijn en blij zijn met wie je bent. Dat is wat ik als life coach samen met jou ga onderzoeken. Kom in beweging en laat je verrassen. Ontdek jezelf, je bent het meer dan waard!

Nelieke Komen-Doorn

www.nelieke-lifecoaching.nl

Op zeer jonge leeftijd kon ik al merken dat ik graag mooie dingen maakte met mijn handen. Nu heb ik een atelier genaamd Vilting Fingers en kun je bij mij aan de slag om zelf te leren vilten.

Ik hou van kleur en laat dat graag zien. De hoeden en shawls die ik maak hebben allemaal iets aparts. Ook de modellen zijn anders en door mijzelf ontworpen. Aan hoe ik werk kun je zien dat ik een vrolijk persoon ben die houdt van het leven.
Naast dit werk maak ik ook hemelwieg, ontwikkeld voor kindjes die tijdens de zwangerschap overlijden. En is het mogelijk om via creatieve therapie een tastbare herinnering te maken, vertel je verhaal in vilt.

Nathalie Roelofsen

www.viltingfingers.nl

De keuzes die je maakt worden beïnvloed door wat je eerder hebt meegemaakt. Je ontwikkelt in je leven allerlei gewoonten. Gewoonten die je ooit hielpen maar nu niet meer helpend zijn. Ze kunnen je zelfs tegenhouden in je ontwikkeling.

Body-mind coaching is gericht op een goede samenwerking van lichaam en brein. Tijdens de coaching word jij je er bewust van hoe je meer ruimte voor jezelf kunt nemen. Voor een leven met meer vrijheid, creativiteit en energie.

Je lichaam vertelt je hoe jij je voelt en hoe jij jezelf ervaart. In mijn coaching gebruik ik daarvoor de term embodiment.
Ik laat je tijdens de retreat kennismaken met het embodiment vier elementen model. Kom in beweging en ervaar het zelf!

Trea Pluister-van Til

www.thecoachtree.nl